Nieuws

Nieuws

01
nov
2021

Personele ontwikkelingen CvTA

Per vandaag treedt Wieke Hoge in dienst als nieuwe secretaris-directeur van het CvTA. Met haar kennis, achtergrond en ervaring zal zij veel voor het CvTA en de sector kunnen betekenen. Ze heeft ruime management ervaring, een achtergrond als jurist in zowel de private als publieke sector en waar deze sectoren samenwerken. Zij kijkt er naar uit om een bijdrage te leveren aan het toezicht en de verschillende beheersaspecten voor de creatieve sector.

Wieke heeft vanuit eerdere rollen affiniteit met intern en extern toezicht en onderschrijft het belang van een goede dialoog. Zij zal als schakel tussen het College en de beheersorganisaties optreden, verdere invulling geven aan de veranderopgave van het CvTA en de dagelijkse leiding van de staf op zich nemen. De interim secretaris-directeur Geran Kaai zal nog enige weken aanblijven om Wieke in te werken en te zorgen voor een zorgvuldige overdracht.

Tevens zal per 15 november a.s. Mira Herens aantreden als senior jurist bij het CvTA. Ook zij heeft een achtergrond in de publieke sector en daarnaast in de advocatuur.

Het CvTA is zeer blij dat beiden het CvTA komen versterken.


Deel dit bericht via email